hibaby
8.12.2018

Personal training

Uusille jäsenille Myyr-Body tarjoaa personal trainer -palvelun ensimmäisen kerran ilmaiseksi!

Personal trainer kartoittaa asiakkaan alkukunnon, vastaa asiakkaan kuntosaliharjoitteluun liittyviin kysymyksiin, sekä antaa vinkkejä mitä ja kuinka harjoitusliikkeitä tulee tehdä.


 

Myyr-Bodyn personal trainerit


Noora Ruotsalainen


Moikka!

Olen Noora Ruotsalainen, lisensoitu Personal Trainer (Trainer4You) ja koulutettu urheiluhieroja (Hierontakoulu Atlas)

Oma suhteeni urheiluun ja treenaamiseen on ollut aina todella tiivis; minulla on kymmenen vuoden tanssitausta ja käyn kuntosalilla tavoitteellisesti nyt kuudetta vuotta. Treenaaminen ja yleinen hyvinvointi ei ole minulle pelkästään harrastus vaan ennen kaikkea elämäntapa.

Siksi haluan auttaa ja innostaa myös muita treenaamisen ja hyvinvoinnin pariin. Haluan tukea sinua pääsemään kohti tavoitteitasi, liittyvät ne sitten kehonmuokkaukseen, treenitulosten optimoimiseen, vammojen ennaltaehkäisyyn ja terveyden lisäämiseen tai yleiseen hyvinvointiin ja hyvään fiilikseen. Asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen ote ovat kokonaisvaltaisen valmennukseni ja työfilosofiani lähtökohdat.

Jos siis olet vaikkapa juuri aloittanut salitreenin, haluat tsekata suoritustekniikat kohdilleen, päivittää saliohjelmaa, tähtäät kohti tiettyjä tavoitteita tai sinulla on mitä tahansa valmennuksiin liittyvää kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä, millainen Pt-paketti juuri sinulle sopii!

Pt-paketista riippuen yksi valmennustapaaminen on 65e-75e.

Uusille jäsenille ensimmäinen Personal training -tapaaminen Myyr-Bodyssa on ilmainen!

Kysymyksiä ja yhteydenottoja voi laittaa tulemaan sähköpostilla tai ig:n kautta:
pt.nooraruotsalainen@gmail.com
@noorahulk